Om oss

Siden 2012

Harestad Bygg As og Trung Duc Do besluttet i 2012 at det var på tide å starte Hus og byggtegning AS.

Vi hadde i flere år tenkt at folk i Stavanger savner et "rimeligere" arkitektfirma.

Etter mange år som entreprenør med tegninger levert av arkitekter, så vi en mulighet til å kombinere byggerfaring med design. Dette vil resultere i mer praktiske arkitektoniske løsninger som integrerer de beste byggeteknikker. Sikre en mindre komplisert byggeprosess og bedre dialog mellom arkitekt og byggherre.

Hva inspirerte Trung?

Trung hadde en tomt han ønsket å bygge hus på. Han spurte Frank Harestad (Harestad Bygg AS) om han visste om noen arkitekter. Frank svarte: «kan du ikke tegne det selv?»

Trung tok utfordringen og begynte å tegne høsten 2007. Det tok et par måneder av fritiden, og han kom i mål.

Han har jobbet mange år i Harestad Bygg og tok en pause for å starte sin egen virksomhet. Han trivdes med utfordringene som fulgte med egen virksomhet, men likte bedre å jobbe i Harestad Bygg.

Ett år etter han var tilbake i bygningsfaget hos Harestad Bygg, hadde han en prat med Frank og Asbjørn om å starte opp Hus og Byggtegning AS. De var opptatt av at Trung skulle få jobbe med noe han har en sterk lidenskap for.

Trung er veldig klar i sitt ønske om å tolke og møte behovene til potensielle kunder. Hjelpe dem med å finne gode løsninger på sine utfordringer.

Hans utdannelse består av 20 års erfaring i byggebransjen. Han har selv lært seg design software, og fortsetter å lese og observere arkitektur for inspirasjon.

ikon

20 års erfaring

Vi følger deg i designprosessen fra start til slutt og har lang erfaring med å tilpasse konstruksjon etter kundens ønsker og behov.