Tjenester

Arkitekttjenester

Har du den perfekte tomten, men finner ikke finne drømmehuset i katalogen? Vi tegner og bygger nemlig akkurat det huset du alltid har drømt om.

Påbygg

Nybygg

Hytter

Rehabilitering

Ombygging

Restaurering

Vi kombinerer både form og funksjon for å gi gode løsninger.

Tegningene gir kunden en ekte følelse av hvordan deres hjem vil se ut.

Vi får tegningene klare for godkjenning og tegner på en måte som gjenspeiler flere år som profesjonell tømmermann. Dette vil igjen føre til et mer praktisk resultat og vil redusere både tid og kostnader for kunden.

Arkitekttegnet bolig i Holdbergsgate

Hvorfor velge oss?

Det er flere grunner til at våre kunder har valgt oss:

Konkurransedyktige priser

Over 20 års erfaring som tømmermann i byggebransjen

Ser praktiske utfordringer allerede på tegnebrettet

Lett å kommunisere med

Lytter til kunden for å finne løsninger som samsvarer med kundens ønsker og behov

Planlegging

Vi tilbyr en tegner som vil følge deg i designprosessen fra start til slutt. Vi har mange års erfaring med å tilpasse konstruksjon etter kundens ønske og har stor forståelse for behov for tålmodighet og nøyaktighet.

Vi samarbeider tett med kunden og kan gi noen av de mest innovative og kostnadsbesparende teknikker og konsepter som er mulig for dine planer.

Vi bruker den mest avanserte, oppdaterte CAD (Computer Aided Design) programvaren vi i vår designprosess. I tillegg vil vår forpliktelse til årlig etterutdanning i industrirelaterte områder gjøre oss til en av de beste kildene for tilpassede planer og tjenester tilgjengelig.

På grunn av den kunnskap og erfaring vi har innen bygg og anlegg har vi et bredt perspektiv på hva du som kunde trenger og hva som vil møte deg i din drømmebolig. Vi tilbyr denne verdifulle og engasjerte service til alle våre kunder og garanterer at du blir fornøyd.

Konsepttegninger

Vi vil hjelpe deg med å få dine foreløpige ideer og tanker ned på papiret samt lage skisser som viser deg det ferdige resultatet. Vi kan også arbeide ut fra dine egne planer og ideer.

Detaljerte tegninger

Deretter vil vi ha møte med deg for å diskutere hvordan huset kan endres eller forbedres for å tilpasses dine behov og din livsstil samt for ytterligere diskusjon av budsjett for tegninger og byggearbeid. Vi vil forberede noen valgfrie gulvtyper eller anbefale hvordan nybygg kan gjøres for å gli inn i den struktur som allerede er i eksisterende hus.

Når du har godkjent de opprinnelige planer, kan et komplett sett med tegninger bli produsert. Vanligvis inkluderer et komplett sett med tegninger; plantegninger, fasadetegninger og snitt tegning i målestokk 1:100. Dette er det kommunen har behov for ved en byggesøknad. Detaljer om byggematerialer og metoder, samt spesialiserte planer for drenering, VVS og elektrisk arbeid, kan og utarbeides etter ønske.

Etter søknadsprosessen er det normalt å utarbeide arbeidstegninger i målestokk 1:50, for å få med mer detaljer og målsettingslinjer – slik at plassering av vinduer dører og vegger få en mer egnet plassering.